ДВОШАРОВИЙ СТАКАН

Двошаровий стакан

Двошарові стакани PaperCups – це комфорт ваших клієнтів, статусність закладу та важлива частина культури кави. Свіжоприготовлений гарячий напій неминуче гріє стакан до такої температури, що її часом важко утримати – ми розв'язали цю проблему, пропонуючи двостінний класичний європейський стакан. Власна друкарня дозволяє виготовляти його в різних кольорах та з фірмовим зображенням.

Особливості виготовлення

Для виробництва використовується двошаровий матеріал із підвищеною щільністю другої стінки. Завдяки цьому гарячий напій не обпалюватиме руки. Стакани добре зберігають температуру, їх можна використовувати не лише для гарячих, але й для прохолодних напоїв.

Компанія PaperCups співпрацює із перевіреними постачальниками сировини. Для виробництва посуду ми використовуємо картон, який відповідає чинним стандартам України та Європи. Модель двостінних стаканів оформлена у нейтральному білому кольорі та дизайні Еко-Крафт із натурального природного паперу, що робить його універсальним варіантом для закладу будь-якого формату та має невисоку вартість за рахунок відсутності нанесення друку.

Переваги двошарових стаканов

Такий посуд має масу переваг:

  • Класичний європейський стакан займає перші позиції на Європейському ринку.
  • Екологічність – матеріал безпечний для людини, контакт напою з посудом не псує його смаку.
  • Підвищена густина (230 г/м2+250 г/м2.) – вміст не виплескується, якщо міцно тримати склянку в руці.
  • Дополнительная стенка повышенной плотности и воздушная прослойка между основой и ободком обеспечивает устойчивость к высоким и низким температурам.

Двошаровий стакан PaperCups – це провідна модель серед паперових стаканів. Ми готові виконати як невелике замовлення, так і поставити оптову партію двошарових стаканів у будь-яку точку України.

Paper Cups
Paper Cups
Paper Cups
Paper Cups
Paper Cups
Paper Cups
Paper Cups